Maak eerst de saus door alle ingrediënten voor de saus door elkaar te roeren en op smaak te controleren. Indien nodig verder op smaak brengen met peper en zout. Is de saus aan de dikke kant, dan kunt u hem verdunnen met een scheutje water of room.
Van de ontvelde tomaten het kapje afsnijden en apart houden.
De tomaten met een lepeltje uithollen en licht met wat zout bestrooien.
Meng nu de garnalen, tonijn, peterselie, sjalotje, knoflook, olijven en paprika voorzichtig door elkaar en kruid dit licht met peper en zout.
Vervolgens de saus met het geheel vermengen.
Nu de garnalen-tonijnvulling in de tomaten scheppen. Het kapje bovenop plaatsen. Op gekoelde borden plaatsen en garneren met peterselie, sla en citroen.
Bereidinstijd:20 minuten +10 minuten afmaken.
Tip: Als u geen visliefhebber bent ,kunt u deze vervangen door bijv gekookte kipfilet.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |